Video laten maken
animatie bedrijf
animatie laten maken
Video laten maken
Video laten maken
2023-02-14T09:35:47+00:00
Commercial

Monta

Video laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige corporate video productie. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Corporate video productie? Kijk, dat werkt!

Benieuwd wat het kost?
Video laten maken

Video laten maken? Yes!

Een video laten maken is hot! Het is snel, makkelijk te verspreiden, zonder moeite te begrijpen en dé tool om klanten aan te zetten tot actie. Wij maken daarom video’s voor zowel start-ups, MKB’s als multinationals.

Video laten maken bij Onepaper, hoe werkt dat en wat zou een video laten maken kosten? Wij komen eerst bij onze klanten langs, bijten ons helemaal vast in het concept en worden brandexperts. We maken gelijk een eerste opzetje, zodat we zeker weten dat we de goede richting op gaan. Hierna gaan wij op ons kantoor aan de slag en maken we van het eerste opzetje een krachtig script wat het gehele verhaal dekt. Het script stemmen we daarna samen met onze klanten af. Een video laten maken is top! Maar het valt of staat met een goed verhaal! Pas als we het perfecte verhaal op papier hebben, beginnen wij aan het storyboard van de video.

Wij willen namelijk dat iedere video het hoogste rendement oplevert, dat kan alleen als we het juiste verhaal vertellen. Wij krijgen ook vaak de vraag: “Wat zou een video laten maken kosten?” Daarom kan je rechtsboven direct de prijzen-sheets downloaden.

Wij werken met mensen met allerlei verschillende achtergronden: bedrijfskundigen, creatievelingen, marketing professionals, designers, animators, cameramannen en -vrouwen, video-editors en sound-designers. Zo ziet niet alleen de video er tip-top uit, maar weten we ook zeker dat de video het perfecte middel is om het doel te bereiken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvende sessie!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

    Let op! De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Bezoek ons.

    Hofplein 20

    3032 AC, Rotterdam