animatie bedrijf
animatie laten maken
Filmpje Laten Maken
Filmpje Laten Maken
Filmpje Laten Maken

Filmpje laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige animatie. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Animatie? Kijk, dat werkt!

Benieuwd wat het kost?
Filmpje Laten Maken

Filmpje laten maken? Yes!

Een filmpje laten maken is hot! Het is snel, makkelijk te verspreiden, zonder moeite te begrijpen en dé tool om klanten aan te zetten tot actie. Wij maken daarom filmpjes voor zowel start-ups, MKB’s als multinationals.

Filmpje laten maken bij Onepaper, hoe werkt dat en wat zou een animatie laten maken kosten? Wij komen eerst bij onze klanten langs, bijten ons helemaal vast in het concept en worden brandexperts. We maken gelijk een eerste opzetje, zodat we zeker weten dat we de goede richting op gaan. Hierna gaan wij op ons kantoor aan de slag en maken we van het eerste opzetje een krachtig script wat het gehele verhaal dekt. Het script stemmen we daarna samen met onze klanten af. Een filmpje laten maken is top! Maar het valt of staat met een goed verhaal! Pas als we het perfecte verhaal op papier hebben, beginnen wij aan het storyboard van het filmpje.

Wij willen namelijk dat ieder filmpje het hoogste rendement oplevert, dat kan alleen als we het juiste verhaal vertellen, de video moet rendement opleveren. Wij krijgen ook vaak de vraag: “Wat zou een animatie laten maken kosten?” Daarom kan je rechtsboven direct de prijzen-sheets downloaden.

Wij werken daarom met mensen met allerlei verschillende achtergronden: bedrijfskundigen, creatievelingen, marketing professionals, designers, animators, cameramannen en -vrouwen, video-editors en sound-designers. Zo ziet niet alleen de video er tip-top uit, maar weten we ook zeker dat de animatie het perfecte middel is om het doel te bereiken! Benieuwd naar de mogelijkheden of naar de “animatie laten maken kosten”? Plan een vrijblijvende sessie!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

    Let op! De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Bezoek ons.

    Hofplein 20

    3032 AC, Rotterdam