Explanimation laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige explanimation. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Explanimation? Kijk, dat werkt!

Explanimation laten maken? Yes!

Explanimation laten maken? Kijk, als onze klanten een explanimation laten maken gaat het erom dat alles klopt! Dat betekent ten eerste, meest belangrijke, dat het gehele verhaal, van a tot z, perfect wordt overgebracht. Daarnaast dat “de kijker” direct begrijpt wat van hem of haar verwacht wordt. En ten slotte dat de explanimation er superstrak uitziet,..

Maar laten we even stil staan bij het feit dat de kijker direct moet doen wat van hem of haar wordt verwacht. De explanimation moet rendement opleveren. Daarom besteden wij veel aandacht aan het voortraject. Een explanimation zegt namelijk meer dan duizend woorden…, belangrijk is dan wel dat het meer dan duizend juiste woorden zijn.

Stel je voor dat je een tekst van duizend woorden schrijft en de lezer er iets heel anders van maakt dan jij eigenlijk had gewild. Dat schiet niet op! Daarom kijken wij naar explanimations met bedrijfskundigen, marketing professionals, designers, animators en copywriters. Zo komt de boodschap aan; en dat staat bij ons altijd bovenaan! Héhé, dat rijmt.

Wil jij meer weten over een explanimation laten maken? Wat dacht je van een vrijblijvende sessie bij jullie op kantoor waarin we een op maat gemaakte opzet maken voor jullie explanimation. Klinkt niet slecht, toch?

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt. Simpel.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Vijverhofstraat 88

    3032 SN, Rotterdam