Bedrijfsvideo laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige bedrijfsvideo. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Bedrijfsvideo? Kijk, dat werkt!

Bedrijfsvideo laten maken? Yes!

Een duidelijke bedrijfsvideo laten maken? Om op die manier eenvoudig en duidelijk jullie product, proces of dienst aan de wereld te laten zien. Kijk, dat begrijpen wij! Bij Onepaper kunnen jullie een bedrijfsvideo laten maken om super eenvoudig en gemakkelijk nieuwe klanten te bereiken, aan te spreken en binnen te halen.

Weet je wat nou het voordeel is van een bedrijfsvideo laten maken? Je kan het op zo veel verschillende manieren inzetten: Bijvoorbeeld voor presentaties, email marketing, social media, website, introducties en voorlichtingen, maar ook om jullie medewerkers op de hoogte te stellen van een nieuw beleid. Door een bedrijfsvideo te laten maken kunnen jullie dus voordelig en gemakkelijk jullie doelgroep overtuigen. Dat klinkt goed, hé? Wij helpen jullie daar graag bij!

Bij Onepaper kunnen jullie net een even iets andere bedrijfsvideo laten maken. Wij hebben niet alleen geweldige animatieartiesten in huis, maar ook bedrijfskundigen en marketing professionals! Op deze manier weten wij zeker dat, naast het visuele hoogstandje, ook het verhaald tip-top in orde is. Want uiteindelijk is dat het doel natuurlijk dat de bedrijfsvideo rendement moet opleveren!

En dat is waar wij iedere dag mee bezig zijn. Zo houden wij eerst een vrijblijvende sessie om alle ins en outs van het onderwerp te bespreken. Wij maken dan direct een eerste opzet voor de bedrijfsvideo en spreken dit door. Bel ons anders gewoon even op, dan brainstormen we verder!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt. Simpel.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Vijverhofstraat 88

    3032 SN, Rotterdam