Bedrijfsfilmpje Laten Maken
animatie bedrijf
animatie laten maken
Bedrijfsfilmpje Laten Maken
Bedrijfsfilmpje Laten Maken
2023-02-14T09:35:47+00:00
Commercial

Monta

Bedrijfsfilmpje laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige bedrijfsfilm. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Bedrijfsfilm? Kijk, dat werkt!

Benieuwd wat het kost?
Bedrijfsfilmpje Laten Maken

Bedrijfsfilmpje laten maken? Yes!

Een bedrijfsfilmpje laten maken? Jullie denken eraan om een bedrijfsfilmpje te laten maken? Zodat iedereen direct begrijpt wat jullie doen. Bijvoorbeeld voor een geheel nieuw bedrijf, concept, product, proces of dienst. Of een bedrijfsfilmpje laten maken voor een belangrijke presentaties? Dat hadden wij ook!

Voordat wij ONEPAPER begonnen hadden wij een top idee; echt eentje uit het boekje, althans dat dachten wij. Omdat we het aan iedereen wilde laten zien, dachten we: “Waarom maken we niet een kort en duidelijk bedrijfsfilmpje, hoe makkelijk? Facebook, twitter, email, website, voorlichting, presentatie, investeerders; het enige wat ons nog te doen stond was op play drukken”. En hoppà, daar ging ons bedrijfsfilmpje.

Ons idee bleek een tegenvaller. Toch kregen we lovende kritieken; meerdere mensen wilden net zo’n bedrijfsfilmpje laten maken.

Onze film bleek net wat zakelijker, iets duidelijker en meer gericht op het doel: rendement! En daar is ONEPAPER begonnen! We hebben een team opgesteld met animators, scriptschrijvers en designers, maar ook met marketing professionals en bedrijfskundigen. Zo weten wij zeker dat we het perfecte verhaal vertellen. Bij ons staat bovenaan dat het bedrijfsfilmpje ten alle tijde een middel is om een bepaald doel te bereiken. Oftewel, het bedrijfsfilmpje moet rendement opleveren.

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

    Let op! De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Bezoek ons.

    Hofplein 20

    3032 AC, Rotterdam