Collaboration Configurator

Samsung

Top Cover

BMW Financial Services

Digitalisering

Dura Vermeer

Blik op 2019

Mercer

ConnectedDrive

BMW

Vakantie geboekt, wat nu?

Corendon

Bedrijfsfilm laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige bedrijfsfilm. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Bedrijfsfilm? Kijk, dat werkt!

Bedrijfsfilm laten maken? Yes!

Een bedrijfsfilm laten maken? Jullie denken eraan om een bedrijfsfilm te laten maken? Zodat iedereen direct begrijpt wat jullie doen. Bijvoorbeeld voor een geheel nieuw bedrijf, concept, product, proces of dienst. Of een bedrijfsfilm laten maken voor een belangrijke presentaties? Dat hadden wij ook!

Voordat wij Onepaper begonnen hadden wij een top idee; echt eentje uit het boekje, althans dat dachten wij. Omdat we het aan iedereen wilde laten zien, dachten we: “Waarom maken we niet een korte en duidelijke bedrijfsfilm, hoe makkelijk? Facebook, twitter, email, website, voorlichting, presentatie, investeerders; het enige wat ons nog te doen stond was op play drukken”. En hoppà, daar ging onze bedrijfsfilm.

Ons idee bleek een tegenvaller. Toch kregen we lovende kritieken; meerdere mensen wilden net zo’n bedrijfsfilm laten maken.

Onze film bleek net wat zakelijker, iets duidelijker en meer gericht op het doel: rendement! En daar is Onepaper begonnen! We hebben een team opgesteld met animators, scriptschrijvers en designers, maar ook met marketing professionals en bedrijfskundigen. Zo weten wij zeker dat we het perfecte verhaal vertellen. Bij ons staat bovenaan dat de bedrijfsfilm ten alle tijde een middel is om een bepaald doel te bereiken. Oftewel, de bedrijfsfilm moet rendement opleveren.

Ontvang gratis onze prijzen-sheets!

Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

Van Nelleweg 1

3044 BC, Rotterdam