Bedrijfsanimatie Laten Maken
animatie bedrijf
animatie laten maken
Bedrijfsanimatie Laten Maken
Bedrijfsanimatie Laten Maken
Bedrijfsanimatie Laten Maken

Bedrijfsanimatie laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige bedrijfsanimatie. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Bedrijfsanimatie? Kijk, dat werkt!

Benieuwd wat het kost?
Bedrijfsanimatie Laten Maken

Bedrijfsanimatie laten maken? Yes!

Bedrijfsanimatie laten maken? Kijk, dat is handig. Wij houden niet van halfwerk, wij houden van rendement op video marketing. Daarom hebben wij niet alleen creatievelingen in ons team, maar bijvoorbeeld ook marketing professionals. Natuurlijk zien de video’s er tip-top uit, dat vinden wij leuk! Maar eerlijk is eerlijk, het gaat er altijd om dat de bedrijfsanimatie het doel dient door het juiste verhaal over te brengen. Een krachtige bedrijfsanimatie laten maken is uiteindelijk waar het voor onze klanten om gaat.

Daarom hebben wij bedrijfskundigen in ons team om het beleid, proces, concept, dienst of product van onze klanten uit te pluizen, om zo samen met onze klanten de meest belangrijke aspecten naar boven te krijgen. Onze marketing professionals kijken dan hoe zij deze aspecten in het beste jasje kunnen steken. Zodat onze scriptschrijvers een helder, leuk en krachtig script op papier kunnen zetten.

Dit script bespreken we hierna met onze klanten, om zo de puntjes op de i te zetten. Hierna beginnen onze designers aan de “masterklus”; het visualiseren van deze woorden. Het leukste is dat onze marketing professionals altijd over de schouders meekijken. Zo weten we zeker dat de kijker tot actie wordt aangezet. Als het design af is komen we bij onze klanten terug en bespreken we mogelijke aanpassingen. Daarna zijn de artiesten aan de beurt; onze animators. Zij zorgen ervoor dat de designs bewegen en dat de voice-over perfect aansluit op de beelden.

Hierna is de bedrijfsanimatie klaar voor lancering. Door dit duidelijke proces kunnen onze klanten zo een bedrijfsanimatie laten maken zonder er continue naar om te hoeven kijken. En binnen 3 weken klaar. Klinkt best makkelijk toch? Dat houden wij graag zo!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

    Let op! De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Bezoek ons.

    Hofplein 20

    3032 AC, Rotterdam