Animatiefilmpje laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animatiefilmpjes, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtig animatiefilmpje. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Animatiefilmpje? Kijk, dat werkt!

Animatiefilmpje laten maken? Yes!

Een super strak animatie filmpje laten maken? Wij maken animatie filmpjes voor de internationale markt, de overheid, hippe start-ups en ook voor het MKB. Zo hebben multinationals, gemeentes, sportclubs, softwareontwikkelaars, maar ook schoenenwinkels al een animatie filmpje laten maken. Als we een animatie filmpje maken is het belangrijk dat deze perfect inspeelt op de doelgroep van de klant. Door middel van een animatie filmpje overtuigen onze klanten direct de doelgroep van hun product, dienst, organisatie, idee of concept. Uiteindelijk is het doel van de animatie; rendement! Dat houden wij constant in ons achterhoofd als wij een animatie filmpje maken. Daarom hanteren wij scherpe prijzen, zodat de kosten animatiefilmpje laag blijven.

Samen met onze in-house scriptschrijvers, animatoren, designer’s, marketeers en bedrijfskundigen zorgen wij ervoor dat het animatie filmpje er visueel tip-top uitziet, maar minstens net zo belangrijk; dat de doelgroep aangespoord wordt tot actie. Zo is een animatie filmpje eigenlijk de nieuwe online marketeer van onze klanten! Benieuwd naar de mogelijkheden van een animatie laten maken? Plan een vrijblijvende sessie!

Of bel ons even op, dan bespreken we ook gelijk de meest gestelde vragen:

  • Wanneer zouden wij een animatie filmpje laten maken
  • Wat zijn de kosten van enn animatie filmpje laten maken?
  • Als we een animatie filmpje laten maken, hoe kunnen we deze het best inzetten?
  • Kosten animatiefilmpjes veel tijd om te produceren?

We spreken deze vragen natuurlijk graag met jullie door. Of wil je nu gelijk antwoord op de vraag: “wat zouden de kosten van een animatie filmpje zijn?”, download dan de prijzen-sheets rechtsboven op de site.

Al met al is een animatie filmpje laten maken erg handig! Dit is een draagbare tool met een hoge impact. Wil je meer weten over hoe wij een animatie filmpje maken? Wat dacht je van een vrijblijvende sessie bij jullie op kantoor waarin we een op maat gemaakte opzet maken voor jullie animatie filmpje. Bel ons gewoon even op!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt. Simpel.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Vijverhofstraat 88

    3032 SN, Rotterdam