Animatie video laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige animatie video. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Animatie video laten maken? Kijk, dat werkt!

Animatie video laten maken? Yes!

Een animatie video laten maken? Een animatie video is de nieuwe marketingtool voor zowel grote als kleine bedrijven. Zo maken wij als animatie video bedrijf duidelijke, snelle en indrukwekkende animatie video’s voor de overheid, internationale kassenbouwers, softwareontwikkelaars, multinationals, banken, woningcorporaties, maar ook MKB’s, start-ups of zelfs schoenenwinkels.

Weet je wat het belangrijkst is? Dat de video animatie rendement oplevert. Wij werken namelijk niet alleen met designers en giganten van animatoren aan de animatie video’s van onze klanten, maar ook bedrijfskundigen en marketing professionals komen er aan te pas als wij een animatie video maken. Zo ziet het er niet alleen visueel tip-top uit, maar wordt ook het juiste verhaal verteld in de video animatie. Dat klinkt best logisch toch? Dat houden wij graag zo! Willen jullie een animatie video laten maken? Graag komen we bij jullie op kantoor langs voor een vrijblijvende sessie, dan maken we direct een eerste opzetje.

Na deze eerste sessie gaan wij, als animatie video bedrijf, een unieke animatie video maken. Onze marketing professionals en bedrijfskundige bijten zich helemaal vast in het concept, doen een uitgebreide desk-research en maken verschillende opzetjes. Hierna gaan onze bedrijfskundige en marketing professionals aan tafel met de scriptschrijvers. De opzetjes worden omgezet in een gelikt script.

Als de puntjes op de i staan gaan onze designers aan de slag, zij visualiseren het verhaal. En dan is het tijd voor onze giganten, de animatoren. Zij brengen het storyboard tot leven. Nadat de sound-effects de video animatie nog meer kleur geven is de animatie video klaar voor lancering. Een animatie video maken doen we dus met tal van verschillende expertises. Tussen iedere stap houden we natuurlijk een feedback ronde, zo past de animatie video perfect in jullie straatje. Dus wil je een animatie video laten maken? Tot snel!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

  Let op! De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in.

  Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

  Bezoek ons.

  Vijverhofstraat 88

  3032 SN, Rotterdam

  Animatie video laten maken? Lees onze FAQ.

  Wat heb je als bedrijf aan een animatie video laten maken?

  Een animatie video laten maken is een geweldige manier om je bedrijf of product te promoten. Een animatie video is een korte, krachtige manier om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. In een animatie video kun je alles laten zien wat je wilt laten zien, en je hoeft je niet te beperken tot de realiteit. Een animatie video is een leuke en unieke manier om je bedrijf of product te promoten.

  Zijn animatie video’s geschikt voor mijn bedrijf?

  Een animatie video laten maken is een geweldige manier om je bedrijf of product te promoten. Een animatie video is een korte, krachtige manier om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. In een animatie video kun je alles laten zien wat je wilt laten zien, en je hoeft je niet te beperken tot de realiteit. Een animatie video is een leuke en unieke manier om je bedrijf of product te promoten.

  Wat kost het om een animatie video te laten maken?

  De kosten van een animatie video laten maken zijn vooral afhankelijk van de lengte en de complexiteit van de video. Wij zijn een professioneel animatie bedrijf en maken alles custom-made, tegen vaste prijzen. Wel zo makkelijk! Download onze prijzensheet.

  Wat voor animatie video’s maken jullie allemaal?

  Wij maken allerlei verschillende soorten animatie video’s, afgestemd op jouw specifieke wensen en doelen. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, een productvideo, een educatieve video, een instructievideo of een video voor social media, wij maken het graag voor je. Wij werken met een team van ervaren en getalenteerde animatoren, die elke video tot in de perfectie uitwerken.