Animatie Laten Maken
animatie bedrijf
animatie laten maken
Animatie Laten Maken
Animatie Laten Maken

Animatie laten maken?
Jaja!
Wij ontwikkelen animatiefilmpjes, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtig animatiefilmpje. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Animatiefilmpje? Kijk, dat werkt!

Benieuwd wat het kost?
Animatie Laten Maken

Animatiefilmpje laten maken? Yes!

Een super strak animatiefilmpje laten maken? Wij maken animaties voor de internationale markt, de overheid, hippe start-ups en ook voor het MKB. Zo hebben multinationals, gemeentes, sportclubs, softwareontwikkelaars, maar ook schoenenwinkels al een animatie laten maken. Als we een animatiefilmpje maken is het belangrijk dat deze perfect inspeelt op de doelgroep van de klant. Door middel van een animatie overtuigen onze klanten direct de doelgroep van hun product, dienst, organisatie, idee of concept. Uiteindelijk is het doel van de animatie; rendement! Dat houden wij constant in ons achterhoofd als wij een animatiefilmpje maken. Daarom hanteren wij scherpe prijzen, zodat de kosten van een animatie laten maken laag blijven.

Samen met onze in-house scriptschrijvers, animatoren, designer’s, marketeers en bedrijfskundigen zorgen wij ervoor dat het animatie filmpje er visueel tip-top uitziet, maar minstens net zo belangrijk; dat de doelgroep aangespoord wordt tot actie. Zo is een animatie filmpje eigenlijk de nieuwe online marketeer van onze klanten! Benieuwd naar de mogelijkheden van een animatie laten maken? Plan een vrijblijvende sessie!

Of bel ons even op, dan bespreken we ook gelijk de meest gestelde vragen:

 • Wanneer zouden wij een animatie laten maken?
 • Wat zijn de kosten van een animatie filmpje laten maken?
 • Als we een animatie laten maken, hoe kunnen we deze het best inzetten?
 • Kosten animatiefilmpjes veel tijd om te produceren?

We spreken deze vragen natuurlijk graag met jullie door. Of wil je nu gelijk antwoord op de vraag: “wat zouden de kosten van een animatie filmpje zijn?”, download dan de prijzen-sheets rechtsboven op de site.

Al met al is een animatie filmpje laten maken erg handig! Dit is een draagbare tool met een hoge impact. Wil je meer weten over hoe wij een animatie filmpje maken? Wat dacht je van een vrijblijvende sessie bij jullie op kantoor waarin we een op maat gemaakte opzet maken voor jullie animatie filmpje. Bel ons gewoon even op!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

  De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in. Check!

  Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

  Bezoek ons.

  Hofplein 20

  3032 AC, Rotterdam

  Animatie laten maken? Lees onze FAQ.

  Waarom zou ik een animatie laten maken?

  Er zijn verschillende redenen om als bedrijf een animatie te laten maken. Ten eerste kan een animatie helpen om complexe ideeën en concepten visueel te presenteren, wat het gemakkelijker kan maken om deze te begrijpen. Dit is vooral handig als je een product of dienst hebt dat moeilijk uit te leggen is met alleen tekst of afbeeldingen.

  Ten tweede kan een animatie een effectieve manier zijn om je merk te vestigen en te laten opvallen. Door middel van een professioneel gemaakte animatie kun je een unieke en herkenbare stijl creëren die je kunt gebruiken om je te onderscheiden van de concurrentie.

  Tot slot kan een animatie ook een leuke en entertainende manier zijn om informatie over je merk of producten te delen. Als mensen genieten van wat ze zien, zijn ze meer geneigd om het te delen met vrienden en familie, wat kan leiden tot verdere virale verspreiding.

  Wat zijn mijn opties voor het soort animatie dat ik kan laten maken?

  Er zijn verschillende soorten animaties waaruit je kunt kiezen als je een animatie wilt laten maken. 2D-animatie is een animatietechniek waarbij personages en omgevingen in twee dimensies worden weergegeven en is populair vanwege de relatief lage kosten en eenvoud van productie. 3D-animatie laat personages en omgevingen in drie dimensies zien en kan realistischer ogen.

  Stop-motion animatie maakt gebruik van fysieke objecten of poppen en maakt een animatie door ze stukje bij beetje te verplaatsen en foto’s te maken tussen elke verplaatsing. Motion graphics is een vorm van animatie die informatie visueel aantrekkelijker maakt door middel van bewegende afbeeldingen en tekst. Andere populaire soorten animaties zijn whiteboard-animatie en infografiek-animatie.

  Wat kost het om een animatie te laten maken?

  De kosten van een animatie laten maken staan bij ons altijd vast. Wij maken dus alles custom-made, tegen vaste prijzen. Wel zo makkelijk! Download onze prijzensheet voor een animatie laten amen.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn animatie opvalt tussen de concurrentie?

  Door te werken met een professionele animatiestudio kun je ervoor zorgen dat je animatie van hoge kwaliteit is en professioneel oogt.

  Wij kunnen helpen door een eigen stijl voor je bedrijf te ontwikkelen met kleurschema’s, een bepaalde illustratiestijl en unieke visuele elementen. Zo zorgen we dat jouw animaties op gaan vallen!