Top Cover

BMW Financial Services

Vakantie geboekt, wat nu?

Corendon

Digitalisering

Dura Vermeer

ConnectedDrive

BMW

blik op 2019

Mercer

Collaboration Configurator

Samsung

Animatie laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige animatie. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Animatie? Kijk, dat werkt!

Animatie laten maken? Yes!

Een animatie laten maken is hot! Het is snel, makkelijk te verspreiden, zonder moeite te begrijpen en dé tool om klanten aan te zetten tot actie. Wij maken daarom animaties voor zowel start-ups, MKB’s als multinationals.

Animatie laten maken bij Onepaper, hoe werkt dat en wat zou een animatie laten maken kosten? Wij komen eerst bij onze klanten langs, bijten ons helemaal vast in het concept en worden brandexperts. We maken gelijk een eerste opzetje, zodat we zeker weten dat we de goede richting op gaan. Hierna gaan wij op ons kantoor aan de slag en maken we van het eerste opzetje een krachtig script wat het gehele verhaal dekt. Het script stemmen we daarna samen met onze klanten af. Een animatie laten maken is top! Maar het valt of staat met een goed verhaal! Pas als we het perfecte verhaal op papier hebben, beginnen wij aan het storyboard van de animatie.

Wij willen namelijk dat iedere animatie het hoogste rendement oplevert, dat kan alleen als we het juiste verhaal vertellen, de video moet rendement opleveren. Wij krijgen ook vaak de vraag: “Wat zou een animatie laten maken kosten?” Daarom kan je rechtsboven direct de prijzen-sheets downloaden.

Wij werken daarom met mensen met allerlei verschillende achtergronden: bedrijfskundigen, creatievelingen, marketing professionals, designers, animators, cameramannen en -vrouwen, video-editors en sound-designers. Zo ziet niet alleen de video er tip-top uit, maar weten we ook zeker dat de animatie het perfecte middel is om het doel te bereiken! Benieuwd naar de mogelijkheden of naar de “animatie laten maken kosten”? Plan een vrijblijvende sessie!

Ontvang gratis onze prijzen-sheets!

Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

Van Nelleweg 1

3044 BC, Rotterdam