Animatie Bedrijf
animatie bedrijf
animatie laten maken
Animatie Bedrijf
Animatie Bedrijf

Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren. Dat is een animatie bedrijf!

Wij helpen als animatie bedrijf onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van krachtige video content. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Kijk, dat werkt!

Benieuwd wat het kost?
Animatie Bedrijf

Animatie bedrijf. Check!

Tegenwoordig worden de mooiste websites niet meer gelezen en de beste e-mails en documentaties worden met één druk op de knop verwijderd. Het is allemaal snel, sneller, snelst! Met een overtuigende animatie video kunnen jullie snel, duidelijk en op een indrukwekkende wijze jullie verhaal communiceren. Dat is wat wij doen als animatie bedrijf.

1. Het internet bestaat voor 72% uit video’s.
2. 80% bekijkt liever een animatie video dan een website.
3. Een website met video wordt 4 keer langer bekeken.
4. 74% begrijpt de dienst beter na een animatiefilmpje.

Een animatie video geeft een professioneel signaal af en nog belangrijker; potentiële klanten worden veel sneller en gemakkelijker wakker geschud. De animatie video moet dan wel het doel dienen en niet het doel zijn. Een animatie video maken wij, als “Het animatie bedrijf”, met bedrijfskundigen, marketingprofessionals, scriptschrijvers en animators. Zo ziet niet alleen de animatie video er visueel tip-top uit, maar weten we ook zeker dat het juiste verhaal wordt verteld en de animatie video een hoog rendement oplevert. Dat is waar het uiteindelijk om gaat.

In onze eerste sessie laten we dan ook de animatie video links liggen en bijten we ons eerst helemaal vast in het concept en de materie. Met deze grondige aanpak zorgen wij ervoor dat onze klanten vol vertrouwen door ons een animatie laten maken. Zó, dat is dus “Het animatie bedrijf”.

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

    De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in. Check!

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Bezoek ons.

    Hofplein 20

    3032 AC, Rotterdam