Uitlegvideo Laten Maken
animatie bedrijf
animatie laten maken
Uitlegvideo Laten Maken
Uitlegvideo Laten Maken

Uitlegvideo laten maken? Jaja! Wij ontwikkelen animaties, commercials en online campagnes om impact te creëren.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige uitlegvideo. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie. Uitlegvideo? Kijk, dat werkt!

Benieuwd wat het kost?
Uitlegvideo Laten Maken

Uitlegvideo laten maken? Yes!

Uitlegvideo laten maken? Bij Onepaper leggen wij uit. Wij leggen veel uit. Eigenlijk alles wel: van veranderingen in beleid tot complete businessmodellen; van producten tot diensten en van interne processen tot ja, ehm.. je begrijpt het wel! Dat doen wij met een uitlegvideo, oftewel superstrakke video’s in een zakelijk jasje! Onze klanten hebben al meer dan 500 keer een uitlegvideo laten maken bij ons. Dat vinden wij leuk!

En dan doen wij dit ook nog is anders dan anders. Vaak zit een uitlegvideo boordevol gekkigheid; van apen tot pratende zonnetjes en van dansende olifanten tot kinderachtige geluidseffecten. Dat doen wij dus niet! (tenzij jullie bedrijf het plaatselijke circus is natuurlijk). Nee, wij vinden het belangrijk dat de uitlegvideo rendement oplevert en dat de kijker de boodschap dus begrijpt.

Een uitlegvideo laten maken is dus nooit het doel op zich, maar altijd een middel om een doel te bereiken; vaak is dit heel simpel: “uitleggen, informeren, enthousiasmeren, inspireren of stimuleren”. Daar gaan wij voor!

En wij werken niet alleen met animators aan de uitlegvideo’s van onze klanten, maar ook met bedrijfskundige, marketing professionals en steengoede scriptschrijvers. Weet je wat, zullen wij dit gewoon laten zien in een vrijblijvende sessie bij jullie op kantoor? Waarin we gelijk een eerste opzet maken voor jullie uitlegvideo. Hebben we direct alles duidelijk uitgelegd!

Wat kost een video? Die vraag kregen wij vaak. Daarom hebben wij een prijzenlijst gemaakt.

    Let op! De prijzenlijst wordt direct naar je e-mailadres verstuurd. Vul daarom een echt e-mailadres in.

    Afspreken, bellen of mailen? Doen we, gezellig!

    Bezoek ons.

    Hofplein 20

    3032 AC, Rotterdam